Πληροφορίες Αποστολής

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται με εταιρεία courier (ACS). Για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας, ανάλογα την ώρα που θα γίνει η παραγγελία.

1.Κόστος αποστολής

  • Για παραγγελίες έως 30 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.

*Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της αποστολής από το κατάστημα Courier της περιοχής σας, εφόσον μας ενημερώσετε σχετικά στα σχόλια της παραγγελίας σας.

2.Χρόνος Παράδοσης

  • Μεγάλα Αστικά Κέντρα: (1-3) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)
  • Νησιά: (2-4) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)
  • Απομακρυσμένες και Δυσπρόσιτες περιοχές: (2-5) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)

*Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης υφίστανται από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει συσκευασθεί από την εταιρεία μας και όχι από την ημερομηνία και ώρα κατά την οποία πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.

3.Ακύρωση/ Άρνηση / Αδιαφορία παραλαβής

Για τους πελάτες που για τους παρακάτω λόγους επιστραφούν οι παραγγελίες τους που έχουν πραγματοποιήσει στην η εταιρεία μας, διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση μιας μελλοντικής παραγγελίας την μη αποστολή της με την μέθοδο εξόφλησης με αντικαταβολής.(Μια πιθανή δηλαδή μελλοντική σας παραγγελία θα πρέπει υποχρεωτικά πλέον να προπληρωθεί πριν την αποστολή από  κατάστημα μας).

7.1.Αδιαφορία Παραλαβής.

7.2.Άρνηση Παραλαβής.

7.3.Ακύρωση Παραγγελίας που έχει είδη αποσταλεί από την εταιρία μας.

Οι παραπάνω τιμές  συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.